Ukrainian Science Diaspora
« Повернутися до новин

Стаття

Реєстрацію відкрито!

Євгенія Поліщук та Ігор Лиман, 09 жовтня 2023

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України та Офіс підтримки вченого раді повідомити про відкриття цифрової платформи ініціативи «Українська наукова діаспора», яка стане ще одним інструментом наукової спільноти для обміну інформацією, співпраці та розвитку ініціатив, пов’язаних з об’єднанням зусиль українських учених, які перебувають у різних кутках світу, задля відновлення України. Платформа зараз працює в тестовому режимі. Українські учені вже почали реєструватися, і Ви вже можете їх побачити на мапі та запрошувати до співпраці.

Завдяки долученню до ініціативи Ви зможете знаходити колег, обмінюватися дослідницькими ідеями та планами, а також брати участь брати участь у дискусіях, наших наукових ініціативах та заходах.

Якщо у Вас виникнуть будь-які труднощі під час реєстрації або питання, будь ласка, звертайтеся до пані Олени Заїки, технічного координатора платформи (ukrdiaspora@sso.org.ua), яка готова надати підтримку та відповісти на ваші запитання.

Для реєстрації, будь ласка, перейдіть за посиланням.

Разом ми зможемо реалізувати багато інноваційних проєктів та сприяти розвитку української науки. Долучайтеся до нас, і разом ми зробимо більше.