Ukrainian Science Diaspora
« Повернутися до новин

Стаття

Опитування "Адаптація на ринку праці Польщі представників Української наукової діаспори"

Гурочкіна Вікторія, Яновська Вікторія, 06 квітня 2024

Шановні колеги - діаспоряни, просимо Вас долучитись до опитування Фундації "Українська наукова діаспора в Польщі" за темою дослідження "Адаптація на ринку праці Польщі представників Української наукової діаспори".

Дослідження проводиться з метою пошуку системних рішень для інтеграції української наукової та експертної спільноти у глобальний академічний простір. Опитування допоможе виявити бар'єри в системі адаптації на ринку праці Польщі, гендерних орієнтирів та наукової активності представників Української наукової діаспори в Польщі.

Висновки з опитування будуть представлені в формі рекомендацій до політики відбудови України і розвитку академічного та наукового суспільства. Це дозволить керівництву УНД в Польщі об'єктивно презентувати стратегії захисту інтересів наукової та експертної спільноти, здійснювати наукову та академічну дипломатію. Дана інформація сприятиме посиленню ефективності стратегічних рішень у питаннях адвокації прав та інтересів українського суспільства безпосередньо в Польщі на території ЄС.  
За запитами респондентів на електронний адрес ukrdiaspora@wp.pl будуть представлені висновки.

Ваша думка для нас є важливою!

Анкета за посиланням, дякуємо за співпрацю!